SeeTheLightHouse.org

Thomas Hawker

Wat fijn dat je op mijn website bent terecht gekomen. Welkom! Als je er even een moment voor hebt, wil ik je graag iets over mijzelf vertellen, zodat je een klein beetje een idee krijgt waar de onderwerpen en activiteiten vandaan komen die je op The Lighthouse terug vindt.

Na de Voor mij is de essentie dat ik erin geloof dat wij als mensheid in een transformatie zitten, een nieuw tijdperk, van positiviteit en vrijheid. De wereld verkeert in een proces van ontwaken, na een lang tijdperk van negativiteit en beperkingen. Ik geloof er zelfs in dat wij hier in Nederland en Vlaanderen een bijzondere rol hebben in deze transformatie, deze ontwaking. Vele inheemse stammen, de Kogi's, de Hopi's, de Maya's, komen regelmatig naar Nederland en Vlaanderen om ceremonies uit te voeren en spreken erover dat er hier veel licht is, dat er veel oude zielen zijn, met oude kennis waarvan het nu tijd is dat deze over de wereld wordt verspreid. Het is nu de tijd dat de mensheid weer in contact mag komen met een universeel bewustzijn. Sterker nog, dit is noodzakelijk willen wij op deze planeet blijven bestaan.

Wat een spannend tijdperk om in te leven!

Maar goed, ik zou iets over mijzelf vertellen. Ik zie mijzelf ook als een van de oude zielen en ik weet nu waarom het voor mij belangrijk was om toen ik 7 jaar was, in 1987 het jaar van the Harmonic Convergence vanuit Canada naar Nederland te verhuizen. Deze verhuizing is emotioneel gezien wel moeilijk geweest voor mij. Ik keerde vooral naar binnen en werd erg verlegen. In mijn tiener en twintiger jaren werd het wel minder maar het was pas toen ik een jaartje of 27 (2007) was dat ik mijzelf op communicatief en emotioneel/spiritueel gebied écht ging ontwikkelen.

Ik begon eerst met Tony Robbins (NLP) maar werd vrij snel naar meer spirituele onderwerpen geleid door bijv. Deepack Chopra. Ik wilde vooral leren hoe de wet van aantrekkingskracht werkte en hoe ik mooie dingen in mijn leven kon manifesteren. Ik heb een jaar lang een opleiding tot spiritueel coach gevolgd (Empowered Spiritual Life Coach), en dit gaf mij in 2009 vooral de kracht en vertrouwen om afstand te nemen van mijn carriere als IT Project Management Consultant. Ik had toen al 10 jaar vooral voor grote financiele instellingen gewerkt en was daarmee vooral op het denken gericht. Ik wilde graag meer met mijn gevoel werken en mensen helpen gezonder en gelukkiger te worden.

Toen begon mijn reis eigenlijk pas écht!

Thomas met Emoto in 2013WATER - In 2009 kwam ik al snel in aanraking met het Kangen water. Het was voor mij ongelovelijk om te zien hoe effectief water uit een elektrolyse machine kon zijn voor het bevorderen van je gezondheid. Zo simpel door het drinken van water. Dit is wat ik wilde, dus ik kocht vrij snel en machine en begon met het creëren van tap punten (kijk bij de Lighthouse locaties) voor gezond water. Het is natuurlijk ook nodig dat de kennis en ervaring over gezond water wordt verspreid en dat gebeurt nogsteeds via de water workshops. Door het werk van Masaru Emoto begon ik mij te besteffen dat ik water aan het verspreiden was met de vorm van liefde en dankbaarheid in zich en daarmee kreeg het voor mij een diepere spirituele betekenis.

ENERGIE - In 2011 begon de heilige geometrie aan alle kanten op te duiken dankzij bijvoorbeeld het werk van Janosh (prachtige kunst en activaties!). Ik ging met de Stargate werken en de boeken van Drunvalo Melchizedek (de Geometrie van de Schepping), hebben mij laten zien hoe onze werkelijkheid zichzelf heeft gemanifesteerd en wat onze rol daarin is. Zeker als oude ziel is deze kennis essentieel! In aanvang van het grote moment 21-12-2012 hing er zoveel positiviteit en verbinding in de spirituele gemeenschap. Ik heb zoveel mooie oude zielen mogen ontmoeten. Vele zielsverwanten!

Ik voelde toen een sterke behoefte om mij op het energetisch vlak verder te ontwikkelen. In een akasha reading kwam ik erachter dat ik hier ben met als doel "Herstel van het oorspronkelijke aarde blauwdruk", en "het beschermen van de boodschap van het Licht". Of in ieder geval mijn deel te vervullen bij het manifesteren hiervan. Dankzij de Star Seed workshops van Paul McCarthy heb ik ook meer kunnen leren over de sterren en hun energiën. Ik wilde graag op een laagdrempelige manier kunnen doorgeven hoe je je energieveld gezond kunt houden en hier waren de Star Genie kristallen perfect voor.

Thomas bij Castle Lake & Mt. Shasta 2014In 2013 werd het mogelijk voor mij om een aantal krachtplaatsen te bezoeken zoals Stonehenge, Avebury, Glastonbury Tor, Chalice Well, de Red Woods in Calafornia maar ook niet te vergeten Mt. Shasta; het "huis" van de geacendeerde meester van dit Aquarius tijdperk St. Germaine.

Uiteindelijk is voor mij toch DNA activatie de effectiefste methode gebleken om iemand verder te helpen in zijn/haar spirituele ontwikkeling. DNA is ook op spiritueel vlak de blauwdruk van onze ziel, zielengroep en ons hogere bewustzijn. Ik zie DNA activatie, zeker voor een oude ziel, als essentieel om jezelf volledig te kunnen belichamen. Je bent hier niet voor niets, in deze tijd. Je hebt volledig toegang nodig tot jouw capaciteiten in dit spannende tijdperk, voor ons allemaal.

Eigenlijk heb ik pas vorig jaar, in de zomer van 2013, pas échte eigenliefde ontdekt. Ik ben mijzelf volledig gaan accepteren. Het gebeurde tijdens een week van vasten. Dat is een enorme verandering geweest in mijn Zijn.

Door beoefening van de Mer Ka Ba meditatie (van Drunvalo) word je steeds krachtiger in je energie veld, maar ik heb nu geleerd dat je dan nog steeds vooral in de mind zit, in een duale werkelijkheid. Het is nu de tijd om vanuit het hart te gaan leven. Écht met je hele spirit in je hart, niet "denken" dat je in je hart zit.

Waar sta ik nu?

Thomas en Agnes Elohim Center 2014Nou, als belangrijkste: ik heb de liefde van mijn leven ontmoet en wij wonen samen in Amsterdam West, Bos en Lommer. Ik heb mijn "soul mate" gevonden. Ik leer nu dat in een mooie relatie zitten ook erg veel doet voor je persoonlijke en spirituele groei. Mijn Schorpioen en haar Stier vullen elkaar zo mooi aan (al is het soms spannend). Ik als Witte Wereld Overbrugger wil leren van de Gele Krijger en dat is wat zij is. Voor haar geldt het precies andersom. We zijn beiden in de perfecte astrologische energiën voor elkaar geïncarneerd. En dat vind ik prachtig. Oh, en ze is mooi van binnen én buiten. Welke man wil dat niet.

Op het moment zit ik in de verdere ontdekkingstocht naar volledig balans in mijn leven. Ik ben gaan beseffen dat ik mezelf vooral heb ontwikkeld op het gebied van Water en Energie (ik noem mijzelf soms gek scherend het NUTS bedrijf van de toekomst). Ik wil mij graag ontwikkelen met de andere elementen van de natuur. Dat zijn dus Lucht, Aarde en Vuur. Ik wil graag de achterliggende geometriën begrijpen maar ik wil vooral herkennen hoe deze elementen zich manifesteren in het leven.

Ik nodig je uit... 

Be what you really are...Om je welkom te voelen!

Voel jij dat jij zo'n oude ziel bent? Ik weet het wel zeker...

Wordt er iets in je aangeraakt? Als je naar geometrie kijkt...

Ik wil je inspireren, maar ook van je leren...

Zit je in een sleur? Dat hoeft niet!

De wereld heeft je nodig, jouw talenten...

Het is tijd om voor jezelf en je waarheid te gaan staan...

Tot de kern te komen...

Ik hoop snel een keer hart tot hart persoonlijk met jou te kunnen connecten...

Als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen laat het mij vooral weten. Je kunt hier lezen over de Support & Coaching die ik aanbied.

Als voelt dat jij iets met mij wilt delen, een stuk waar jij in ontwikkeld bent en waarvan je voelt dat het bij mij ontbreekt. Voel je welkom!

Namaste

Je kunt mij vinden via:

Thomas Hawker facebook    Thomas Hawker twitter

Email: Thomas@SeeTheLighthouse.org

Mobiel: 06 - 1805 0437

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll