SeeTheLightHouse.org

Water in jouw lichaam

 

Water in het lichaam

De onderstaande videos doen uitgebreid verslag van belangrijke onderdelen in jouw lichaam.

De darmen, die als de vuilnisbelt van het lichaam gezien kan worden. Sinds de uitvinding van de endoscopie weten artsen dat je aan iemands darmen kunt zien of die persoon ziek is. Hier wordt het belang van detoxen, ontzuren & ontgiften erg duidelijk.

Zonder water in de hersenen treden er vele verstoringen op. Het is zelfs zo dat 1% minder vocht in de hersenen al zorgt voor een prestatie verlies van 15%. De inpulsen in jouw hersenen krijgen geen goede geleiding en dit zorgt voor een verstoring met bijv. contentratie. Ook voor de transport van belangrijke hormomen zoals melatonine en serotonine is water nodig van een hoge kwaliteit, wil dit effectief gebeuren. Als je uitdroogt dan brand je sneller door je antioxidanten heen en als deze op zijn, treedt er snel disbalans op.

Omdat het bloed voor meer dan 83% uit water bestaat kun je wel nagaan hoe belangijk het is voldoende te drinken, en het liefst alkaline water wat geherstructureerd is.

"Het is mij duidelijk dat water belangrijk is voor mijn gezondheid. Hoe weet ik dan of water gezond is voor mij of niet?"

The Lighthouse Locaties Waar kun je ons vinden?
Vergroot kaart Centrale Lighthouse Mobiele Lighthouse Kangen water Tap Punt
LightPoll